Dalam bahagian pertama ini dilampirkan 5 tips seks yang hebat semoga dapat membantu anda untuk melalui pengalaman yang lebih hebat. Jangan hanya baca, amalkan dan anda merasai kehebatan itu.

1. Jangan half way

Sekali bermula, jangan berhenti ditengah jalan. Jika tak mampu untuk meneruskan cuba perlahankan sedikit, yang penting tidak berhenti terus supaya momentum tidak hilang. Anda sepatutnya menyediakan diri anda dengan baik sebelum 'bermula'.

Ini kerana jika berhenti, terutamanya perempuan, ini akan membuatkan mereka kembali kepada keadaan di awal pelayaran. Seolah-olah anda telah menekan butang 'reset. Apa lagi, ini bermakna anda perlu untuk menghangatkannya kembali.

2. Kesempurnaan

Cuba untuk melakukan secara sempurna yang mungkin. Jangan ada insiden yang mungkin kelakar dan biasanya perempuan tidak suka unsur-unsur kelakar ketika melakukan aktiviti ini. Pakaian hendaklah ditanggalkan dengan sempurna, dan perlulah berhati-hati supaya tidaklah tersangkut dikepala atau dimana-mana.

Insiden seperti itu mungkin boleh mencacatkan suasana romantis. Pastikan semuanya ditanggalkan untuk memastikan 'misi penting' dapat dilakukan dengan sempurna.

3. Kuasa Urutan

Tips seks yang seterusnya ialah keperluan untuk melahirkan suasana yang tenang dan santai kepada pasangan. Tindakan yang rakus tidak akan membantu. Urutan lembut dengan menggunakan jari jemari adalah lebih elok.

Dan jangan pula sesekali menggunakan siku atau kaki, silap-silap berperanglah pulak. Tindakan perlu dilakukan dengan perlahan, untuk hasil yang optimum.

4. Terlalu keras

Perlulah diingat bahawa aktiviti ini bukan merupakan satu pertandingan. Sebaliknya lakukanlah akiviti ini dengan penuh rasa hormat serta sentiasa mencurahkan sepenuh kasih sayang terhadap pasangan anda…

5. Tidak Bercakap Banyak

Elakkan terlalu banyak semasa mengadakan aktiviti ini. Lebih baik menggunakan body language untuk berinteraksi dengan pasangan dan biasanya pasangan tentu mengerti apa yang dimaksudkan.

Oleh itu jangan sesekali menjadi seperti seorang jurulatih sebuah pasukan bola sepak yang menggunakan arahan-arahan yang keras. Sentiasalah berlembut dengan pasangan.

Itulah serba sedikit tips atau teknik seks yang boleh menjadi panduan dalam menjalani rumahtangga bahagia dan hebat. Amalkan selalu dan ia akan menjadi satu kebiasaan.
Leave a Reply.

  Author

  Penulis sudah mempunyai 6 tahun pengalaman berkahwin dan sudah mempunyai 3 anak yang comel. Alhamdullillah, Ilmu Permata Yang Hilang ini membantu mengeratkan hubungan Suami Isteri.

  Archives

  May 2013
  April 2013

  Categories

  All